Oferte Web Hosting
Oferte VPS Hosting
Oferte Web Design

Oferte Web Hosting

Ofertele noastre de găzduire web sunt potrivite atît pentru începători cît și pentru utilizatori avansaţi, Configurarea serverelor noastre vă permite să rulaţi aplicaţii cum ar fi guestbooks, forumuri, CMS sau magazine online fără modificări suplimentare. Toate pachetele includ opțiuni strict necesare de ex. MySQL, phpmyadmin, PHP şi tot ce este necesar pentru a utiliza ultimele tehnologii din domeniu. Administrarea contului se face prin cPanel. Interfața de administrare este ușor de administrat, astfel încît vă permite să faceți orice modificare de care aveți nevoie prin acceșul la o serie de instrumente de care veți dispune odată cu achiziționare pachetului de web hosting. Toate serverele sunt monitorizate odată la 30 secunde ceea ce garantează rezolvarea situațiilor nepăcute în cel mai scurt timp. Vă punem la dispoziție petru pachete de hosting care se adresează saiturilor personale.  Pachetele sunt astfel concepute pentru a preîntîmpina cerințile dumneavoastră. Putem de asemenea personaliza un pachet de web hosting în funcție de necesitățile dumneavoastră. Indiferent de pachetul ales veți beneficia de una din cele mai performante rețele de conexiune la Internet din Europa. Așadar nu ezitați să necontactați la sales(at)key.md iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

 level 1 level 2 level 3 level 4

Spațiu pe disc
600 mb
1 GB
5 GB
10 GB
Domenii găzduite
1 domen
1 domen
2 domenii
2 domenii
Subdomene nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
Trafic lunar nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
Cutii poștale nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
Baze de date MySQL nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
Conturi FTP nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
E-mail Forwarders da da da da
Mailling Lists da da da da
E-mail autoresponder da da da da
Web-mail da da da da
WebFile Manager da da da da
Statistics & Logs da da da da
CGI Access da da da da
Spam Assassin Protection da da da da
phpMyAdmin da da da da
Control Panel : DirectAdmin da da da da
Create/Restore Backups da da da da
Web Scripturi Autoinstalare da da da da
Directorii protejate da da da da
Redirecționare site da da da da
Backup zilnic da da da da


da da da
comanda hosting

 

 

Opțiuni adiționale ofertelor de Web Hosting

 

Certificat SSL
14 euro

     
IP Adresă
1 adresa ip


24 euro

     
Administrare pagină web comanda hosting
 

 În serviciile de web hosting, nu este întotdeauna uşor de a găsi un furnizor de încredere. Iată câteva motive de ce poţi avea încredere în serviciile oferite de noi:

 • Support tehnic 24/7
 • Opțiuni adiționale
 • Semnare contract
 • Backup-uri zilnice
 • Anti-virus și SPAM filtru inclus
 • Achitare Online comodă
 • Viteză cosmică de access datorită tehnologiei SSD, RAID 10
 • Firewall cu mai multe nivele de siguranță
 • Modificarea pachetului în orice moment
 • Moneyback 10 zile în caz ca nu vă convine setările serverului

Suntem printre puținii operatori de web hosting din moldova care fosește soluții tehnice bazate pe SSD din seria enterprise. Viteza de scriere/citire de 500 Mbps asigurate de acest tip de storage vor face ca site-urile să aib un timp foarte mic de încărcare. Astfel, motoarele de căutare (Google, Yahoo, Yandex, Bing) vor acorda un punctaj sporit în SEO.

Toate serviciile sunt protejate de un sistem profesional de Anti-Flood, care în cazul unor atacuri de DDoS elimină pachetele malțioase.

Efectuăm copii de rezervă în fiecare zi local şi păstrăm aceste backup-uri pentru 1 săptămînă, iar odată în săptămînă se efectuează copii de rezervă pe remote server. Astfel, toate datele pot fi rapid restabilite în cazul unor probleme apărute. În plus, aveţi posibilitatea să creaţi copii de rezervă direct din panoul de control.

De asemenea veți dispune de access la softul softaculus care o să vă simplifice munca la crearea oricăruit tip de site (blog, forum, magazin online) și care vă pune la dispoziție peste 100 script-uri. Printr-o simpă apăsare de buton puteți instala oricîte aplicații doriți fără a mai pierde timpul cu diverse script-uri dificile


Asistenta Online
 • Asistența Online este disponibilă 24 ore din 7 zile, iar apelurile telefonice începînd cu orele 9:00 pînă la 18.00 în orice zi a săptămînii.

Informatie Tehnica
 • Sisteme de operare : Cloud Linux

 • NS-uri primare :
  ns1.key.md (ip: 46.102.172.11)
  ns2.key.md (ip: 46.102.154.11)

 • Panou de control (cPanel) Autentificare
^