Oferte Web Hosting
Oferte VPS Hosting
Oferte Web Design

Oferte Web Design

Pagina Web Statica
O pagina statica este cel mai simplu mod prin care puteti avea o prezentare a companiei sau a produselor dumneavoatra pe web. Bazata pe un design unic aceasta este realizata in HTML si poate avea in componenta texte , imagini si animatii flash. Paginile statice sunt recomandate companiilor care nu au de facut modificari foarte dese. Pentru cei care doresc sa aiba o pagina web cu un buget minim aceasta este optiunea ideala.

Pagina Web Dinamica
Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin : design web unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql, animatii flash complexe , applet-uri java. In general acest gen de pagina se realizeaza in PHP + MySql si dau posibilitatea clientului de a modifica pagina zilnic dintr-o interfata foarte facila fara a fi nevoie de cunostinte de programare. In cazul in care va doriti o pagina web mai complexa si un web design mai deosebit aceasta este optiunea de care aveti nevoie.

Magazin Virtual
Daca doriti sa va comercializati produsele pe Internet atunci aveti nevoie in mod sigur de un magazin virtual. Acest tip de pagina web se caracterizeaza prin : design unic, numar nelimitat de pagini, baze de date MySql , sistem de plati online ,animatii flash complexe , applet-uri java. Interfata de administrare asigura un mod foarte simplu de adaugare a produselor si a tuturoror casetelor existente in pagina web. Realizam magazine virtuale bazate atate pe scripturi cunoscute (osCommerce) cat si solutii complet noi personalizate conform cu preferintele clientilor.

Newsletter
De multe ori sunteti in situatia de a trimite un Newsletter clientilor si de fiecare data aveti probleme de genul : trebuie sa introduceti adresele de mail, trebuie sa aveti grja sa nu introduceti prea multe deoarece este limitare pe serverul de mail. De accea aveti nevoie de o pagina web din care sa puteti administra toate adresele de mail si de unde sa puteti trimite newsletter intr-un mod mult mai simplu.

Pagina Web Flash
Daca va doriti o pagina web atipica cu animatii, sunete si efecte vizulae care sa iasa din tiparul paginilor clasice atunci aveti nevoie de un Web Design Flash. Aceste pagini au avantajul unui design care poate sa nu respecte nici o regula : elementele grafice se pot misca prin toata pagina , se pot asigna sunete pe botoane si multe alte functionalitati. Dezavantajul pentru o pagina realizata in Flash il constituie neindexarea acestora de catre motoarele de cautare ceea ce inseamna ca nu va putea fi gasita in Google dupa cuvinte cheie.

Redesign Pagina Web
Acesta categorie se adreseaza posesorilor de pagina web care vor sa aduca o schimbare in designului actual. Practic vom pastra continul actual al paginii si vom modifica toate elementele grafice ale acesteia pentru a o aduce la un design web cat mai atragator .

Administrare pagina web
Acest serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie de modificari regulate asupra paginii web si nu au timp sau nu au cum sa se ocupe de aceste modificari. Practic echipa noastra face toate modificarile necesare conform cu necesitatile clientului.

Promovare Pagina Web
Daca sunteti interesat sa promovati pagina web noi va putem oferi solutii de a atrage vizitatori prin intermediul unor campanii de afisara bannere in retelele de site-uri partenere sau a unor bannere de tip text. Efectul imediat asupra unei pagini web este cresterea numarului zilnic de vizitatori si implicit a numarului de clienti.

Optimizare pagina web pentru motoare de cautare
Tot mai multi clienti urmaresc, in ultima perioada , ca pagina web sa iasa cat mai sus in motoarele de cautare cu anumite cuvinte cheie de interes pentru acestia. Prin experienta dobandita in timp va putem asigura o studiu inainte de realizarea paginii web prin care sa va sfatuim in privinta structurii pe care trebuie sa o aiba pagina web pentru a fi optimizata pentru motoare de cautare. Daca clientul este de acord si respecta directiile pe care noi le recomandam echipa nostra va garanteaza aparitia in primele pozitii ale Google sau a altor motoare de cautare.


Asistenta Online
  • Asistența Online este disponibilă 24 ore din 7 zile, iar apelurile telefonice începînd cu orele 9:00 pînă la 18.00 în orice zi a săptămînii.

Informatie Tehnica
  • Sisteme de operare : Cloud Linux

  • NS-uri primare :
    ns1.key.md (ip: 46.102.172.11)
    ns2.key.md (ip: 46.102.154.11)

  • Panou de control (cPanel) Autentificare
^