Oferte Web Hosting
Oferte VPS Hosting
Oferte Web Design

Magazin Online la cheie!


Dacă doriți să vă comercializați produsele pe Internet atunci aveți nevoie în mod sigur de un magazin online. Vă oferim elaborarea magazinelor virtuale de orice complexitate, variante multiple de design, bazat pe o platformă de management de conținut, ce vă permite rapid și simplu să creați conținutul și să adaugați noi produse.


Comunică-ne acum dorința de a deschide ușile magazinului tău virtual și, în scurt timp, vei avea primii cumpărători, care se vor bucura de produsele livrate.

Upgrade a serverului de web hosting

Stimați clienți dorim să vă informăm referitor la migrarea cu succes a serviciul de web hosting pe un nou server ultra performant (Intel Core i7 3.40GHz, 32Gb Memory RAM) iar din considerentele date au fost schimbate IP-urile pentru DNS, (în majoritatea cazurilor noile IP adrese sau actualizat în mod automat) iar pe viitor pot fi utilizate următoarele DNS-uri:

 

ns1.key.md (ip: 46.102.172.11)

ns2.key.md (ip: 46.102.154.11)

 

Vă mulțumim,

Cu respect Echipa KEY.MD

Super Cadou de la Moș KEY

Moș KEY în noul an ce vine vă aduce sănătate voie bună și urări de bine!
Iar cadoul așteptat este o pagina web zis și în popor un web site.
Moșul îl desenează, elaborează și online îl amplasează!
Nu tărăgăna, Moșul e bătrîn deja și mai mult de o lună nu poate aștepta.
Trimite-i chiar acum solicitarea ta la adresa mos@key.md

Cadoul Moșului poate fi la alegere: un blog, o pagină web pentru companie, sau un portal web.


Promoție valabilă la procurarea ofertei de web hosting LEVEL-3 dar și a ofertelor de VPS Hosting 1-2-3,  perioada desfășurării promoției "Pagină web cadou de la Moș KEY" începe pe 28.12.2011 și va dura pînă la data de 01.02.2012

Sistemul de achitări BARTER


Barterul sau schimbul de bunuri si servicii de valoare egala, este o alternativa simpla, eficienta la modalitatile clasice de a tranzactiona, este solutia potrivita atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice care doresc sa faca achizitii fara a cheltui bani. Folosit corect, barterul devine un instrument eficient de maximizare a profiturilor si dezvoltare a afacerilor.

 

Ce este barterul? 

In termeni simpli, barterul reprezinta un schimb de servicii sau produse intre doua parti, doi parteneri si nu implica un transfer de bani. Se spune ca oricine are ceva de oferit la schimb. Se poate face barter cu servicii, produse, competente, in aproape orice domeniu. Scopul esential al acestor schimburi este, in primul rand, economisirea, salvarea lichiditatilor, diminuarea cheltuielilor. 

20% reducere pentru studenți și ONG-uri

Oferim reducere de 20% pentru serviciile de Web Hosting studenților și ONG-urilor, astfel încercăm de a susține tinerii specialiști din domeniul IT dar și acele ONG-uri care prin proiecte sociale contribuie la dezvoltarea societății din Republica Moldova.

Dacă vă încadrați în una din categoriile de mai sus, vă rugăm să ne informați despre asta la semnarea contractului de Web Hosting pentru a putea obține reducerea.

Reducerea este valabilă doar pentru ofertele de Web Hosting, nu și pentru alte servicii oferite de KEY.

Web Hosting Gratuit - Free Hosting

 

Care este oferta KEY?

KEY vine în ajutorul proiectelor sociale și pune la dispoziție în totalmente gratuit oferta de hosting Level-1, pe o perioadă nedeterminată.

 

Este obligatoriu ca pagina web să fie finalizată, nu agream secțiuni în construcție, neterminate sau lipsă. Site-ul trebuie să fie vizibil la o adresa web sau in orice altă formă prin care poate fi evaluat și trebuie să reprezinte unele proiecte sociale și să se adreseze pieței autohtone (varianta în limba română este obligatorie). Site-ul trebuie să aibă asociat un nume de domeniu propriu, preferabil cu extensia .md, nu se acceptă subdomenii.

 

Cum procedăm?

Expediați-ne un email la adresa contact@key . md  cu solicitare de a obține un cont de hosting gratuit. Iar noi evaluăm informațiile trimise de către dvs. și revenim cu un răspuns.

 

Asistenta Online
  • Asistența Online este disponibilă 24 ore din 7 zile, iar apelurile telefonice începînd cu orele 9:00 pînă la 18.00 în orice zi a săptămînii.

Informatie Tehnica
  • Sisteme de operare : Cloud Linux

  • NS-uri primare :
    ns1.key.md (ip: 46.102.172.11)
    ns2.key.md (ip: 46.102.154.11)

  • Panou de control (cPanel) Autentificare
^