Oferte Web Hosting
Oferte VPS Hosting
Oferte Web Design

Servicii Software

Componentele software ale unei retele de calculatoare dau viata dispozitivelor hardware. Ele reprezinta un element esential in desfasurarea oricarei afaceri moderne. Fara un software stabil si care sa fie administrat de persoane competente nu este posibil sa se puna in valoare intr-un mod optim adevaratul potential al infrastructurii informatice din orice firma care isi bazeaza activitatea pe tehnica de calcul. Serviciile software PRO-IT asigura instalarea, configurarea si administrarea corecta si profesionista a aplicatiilor atat pentru statii de lucru cat si pentru servere.

Servicii Hardware

Coloana vertebrala pentru o retea de calculatoare este fara indoiala reprezentata de infrastructura hardware. Primul pas in obtinerea stabilitatii retelei este mentinerea si asigurarea compatibilitatii si functionarii optime a dispozitivelor fizice pentru ca, la fel ca si in viata reala, nimic nu poate fi construit pe un fundament instabil. Trebuie mentionat si faptul ca domeniul IT este deosebit de dinamic: apar noi tehnologii care imbunatatesc performanta, aplicatiile consuma din ce in ce mai multe resurse si, in consecinta, infrastructura hardware trebuie sa faca fata tuturor acestor schimbari. Serviciile hardware PRO-IT garanteaza stabilitatea, rezistenta si functionarea optima a infrastructurii hardware a beneficiarului.

Servicii de Migrare

Este stiut faptul ca exista o reticenta reala a utilizatorului obisnuit la schimbarea mediului de lucru pe calculator, mai ales daca este vorba de un utilizator de Microsoft Windows. Statisticile arata ca utilizatorii de Linux/UNIX sunt mai toleranti la schimbare decat cei care lucreaza in mediul Windows. De exemplu, in cazul migrarii software sau hardware problema tolerantei la schimbare poate sa apara atunci cand este vorba de o portare a intregii activitati a firmei de pe o platforma care are la baza sisteme Microsoft pe o platforma bazata pe sistemele de operare Linux. Pentru a evita ca procesul de migrare sa aiba un impact negativ asupra utilizatorilor cat si asupra activitatii firmei in ansamblu va punem la dispozitie serviciile de migrare profesionale PRO-IT.

Asistenta Online
  • Asistența Online este disponibilă 24 ore din 7 zile, iar apelurile telefonice începînd cu orele 9:00 pînă la 18.00 în orice zi a săptămînii.

Informatie Tehnica
  • Sisteme de operare : Cloud Linux

  • NS-uri primare :
    ns1.key.md (ip: 46.102.172.11)
    ns2.key.md (ip: 46.102.154.11)

  • Panou de control (cPanel) Autentificare
^