Oferte Web Hosting
Oferte VPS Hosting
Oferte Web Design

Despre KEY

Prin ideile și serviciile noastre venim în sprijinul companiilor interesate să beneficieze de cele mai bune servicii de hosting (găzduire web) dar și de o infrastructură informatică solidă. Înțelegem cât de important este pentru o companie să-și desfășoare activitatea într-un climat eficient și profesional. În consecință, am creat special un pachet de servicii în domeniul tehnologiei informației (IT) care să se adreseze și să satisfacă cerințele actuale ale întreprinderilor atît căt și persoanelor individuale.

KEY este furnizor specializat de servicii și soluții IT care corespund cerințelor actuale ale unei afaceri moderne:
• Hosting (web hosting, vps hosting)
• Design (web design, design industrial)
• IT Outsourcing (stații de lucru, rețele, servere)

Pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri, atitudinea pe care o promovăm este cea de excelență în calitate, indiferent că este vorba despre expertiza în arhitecturi de soluții pentru afaceri, web hosting sau dezvoltarea de noi tehnologii și produse.

Pe o piață în continuă schimbare și dezvoltare ne dorim să devenim una din cele mai reputate companii ce oferă clienților de pe piața locală:
• Servicii eficiente și profesionale de administrare a stațiilor de lucru, rețele și servere.
• Servicii de consultanta IT de înaltă calitate
• Tehnologii IT adaptate la necesitățile clienților

KEY oferă o permanentă dezvoltare ce oferă servicii profesionale clienților săi. Serviciile noastre sunt furnizate la un standard ridicat de calitate și ținând cont permanent de cerințele clienților. Compania noastră este partenerul ideal pentru firmele care doresc să-și dezvolte afacerile utilizînd o infrastructura IT bine administrată. Credem cu tărie că tehnologia este cheia (KEY) către performanță într-un mediu economic în continuă schimbare.

VALORILE COMPANIEIOamenii
Credem ca oamenii sunt cel mai important activ al unei companii. De aceea, ne dorim sa fim o organizatie formata din oameni motivati prin respectarea si recunoasterea contributiei unice a fiecarui angajat. Ii tratam cu respect pe colegii nostri si tinem cont in acelasi timp de diferentele individuale.

Spiritul de echipa
Succesul nostru este generat de dorinta de a construi o echipa puternica, de a ne ajuta colegii sa reuseasca in ceea ce fac si de a lucra impreuna la atingerea obiectivelor clientilor si companiei noastre.

Excelenta
Ne straduim sa mentinem reputatia de companie orientata spre excelenta. Apreciem si suntem condusi de angajamentul nostru de a furniza avantaje clientilor si colegilor nostri.

Integritate
Etica de afaceri si onestitatea caracterizeaza relatia cu clientii si angajatii nostri. Apreciem si demonstram excelenta si integritate in tot ceea ce facem.

Inovatie
Ne imbunatatim continuu performanta pe piata oferind servicii si solutii creative. Viitorul nostru depinde de increderea in a genera schimbarea. Incurajam educatia continua si inovatia fara a compromite integritatea si securitatea sistemului. Apreciem
gandirea creativa care are potentialul de a ne dezvolta afacerea si capacitatea de a oferi servicii de calitate clientilor.


DE CE NOI?In zilele noastre tehnologia se dezvolta cu foarte mare viteza astfel incat adesea devine foarte dificil sa se tina pasul cu ea atat in materie de echipamente cat si din punct de vedere al pregatirii personalului. Formarea si dezvoltarea personalului presupun consum de timp si bani, si pe deasupra, odata format, personalul bine pregatit devine tinta altor companii de pe piata… De aceea optand pentru serviciile noastre aveti garantia administrarii eficiente a infrastructurii informatice din compania dumneavoastra.

Profesionalism
Prin serviciile noastre asiguram instalarea, configurarea si administrarea corecta si profesionista a aplicatiilor atat pentru statii de lucru cat si pentru servere. Componentele software ale unei retele de calculatoare dau viata dispozitivelor hardware. Ele reprezinta un element esential in desfasurarea oricarei afaceri moderne. Fara un software stabil si care sa fie administrat de persoane competente nu este posibil sa se puna in valoare intr-un mod optim adevaratul potential al infrastructurii informatice din orice firma care isi bazeaza activitatea pe tehnica de calcul.

Varietate de cunostinte
Credeti ca o persoana se poate compara cu o echipa in materie de cunostinte? Este imposibil ca un singur angajat sa invete tot ceea ce inseamna domeniul IT: tehnologii, standarde, protocoale, sisteme, configurare aplicatii... Aria de cunostinte acoperita de specialistii nostri se intinde de pe platformele Windows, Linux si UNIX si aplicatiile de pe aceste sisteme, programarea si administrarea bazelor de date sau proiectarea topologiilor de retele pana la noile tehnologii wireless. Spiritul de echipa guverneaza stilul nostru de lucru si pasiunea pentru ceea ce facem creeaza diferenta dintre munca mediocra si cea de calitate.

Administrare gratuita la distanta
Aceasta presupune rezolvarea problemei fara deplasare la sediul clientului (interventii online). Serviciul este gratuit si disponibil 5 zile pe saptamana, de la ora 9:00 la ora 18:00. Clientul poate beneficia de un numar nelimitat de interventii online. Oferta este valabila pentru clientii care au incheiat un contract de administrare a retelei informatice cu compania noastra.

O simpla factura, Fara batai de cap
Pentru a beneficia de serviciile noastre platiti o simpla factura. Simplu. Fara batai de cap. Dispar problemele legate de negocieri de salarii sau de alocarea de spatiu pentru biroul respectivului angajat, de achizitia echipamentelor aferente ca sa isi poata desfasura activitatea. Nu mai este necesara programarea concediului unui angajat (inginer de sistem/administrator de retea) care ar raspunde de asistenta tehnica IT... Dispar problemele legate de angajarea de personal specializat: eventualele costuri aferente publicarii anuntului de angajare, timp alocat pentru interviuri, perioade de proba/acomodare, problemele inerente associate adaptarii noului angajat la mediul de lucru...

Va ascultam
Noi oferim acele solutii care se potrivesc cel mai bine cerintelor clientului. Si pentru asta ne straduim sa intelegem si sa rezolvam cat mai bine problemele legate de infrastructura informatica din compania acestuia. Si reusim asta pentru ca avem un fel unic de a ne adapta si a crea cele mai bune solutii. Totul se bazeaza pe o comunicare eficienta si pe dorinta reala de a veni in intampinarea problemelor cu care se confrunta beneficiarul. Vrem ca solutia implementata sa i se potriveasca ca o manusa si consideram ca cel mai bun raspuns este zambetul de multumire al clientului.

In plus beneficiati de:
- Timp mai mult pentru concentrarea pe activitatea de baza.
- Flexibilitate mai mare a afacerii.
- Utilizare mai buna a resurselor existente.
- Un control mai bun al activitatii.
- Acces la noi tehnologii.


Asistenta Online
  • Asistența Online este disponibilă 24 ore din 7 zile, iar apelurile telefonice începînd cu orele 9:00 pînă la 18.00 în orice zi a săptămînii.

Informatie Tehnica
  • Sisteme de operare : Cloud Linux

  • NS-uri primare :
    ns1.key.md (ip: 46.102.172.11)
    ns2.key.md (ip: 46.102.154.11)

  • Panou de control (cPanel) Autentificare
^